Wie zijn wij?

Steffie Theelen

Eigenaresse, Gastouder, Moeder, Grappig

   

Liefste medewerk(st)ers

 

Wij hebben regelmatig wisselende medewerk(st)ers die met liefde met ons werken.


Steffie   Theelen

Eigenaresse bij BSO ooch aont hoes en gastouder bij Gastouderopvang aont hoes. Naast mijn (kinder) EHBO diploma heb ik ook de volwaardige EHBO diploma gehaald.

Ik ben moeder van 3 dochters en verzorger van de 2 kinderen van mijn partner. Ik ben erg sociaal en in het bezit van een warm groot hart. U vindt mij buiten tussen de kinderen of aan tafel om een spelletje met hen te doen. Een sterk karakter punt is mijn flexibiliteit en oplossend meedenken met de kinderen en hun ouders.

Verschillende Collegae

BSO ooch aont hoes is een zeer flexibele opvang, zowel voor ú als in medewerk(st)ers. Wij hebben wisselend nieuwe medewerk(st)ers die ons met liefde helpen. Vanuit een stage, of echt als werknemer. Zij zullen altijd klaar staan voor de kinderen en met veel plezier en enthousiasme met de kinderen spelen en waar nodig helpen. Zij geven de kinderen wat u bent gewend van BSO ooch aont hoes!


Gastouderopvang 'aont hoes' en BSO 'ooch aont hoes' : 

huiselijk, klein, betrokken, veel activiteiten, luisterend oor, workshops, uitstapjes, persoonlijk en gezellig