Wie zijn wij?

Steffie Theelen

Eigenaresse, Moeder, Enthousiast

 

Eigenaresse bij BSO ooch aont hoes, BSO ooch ien Misj, BSO ooch ien Eesjde en Kinderdagverblijf aont hoes.

Ik ben moeder van 3 dochters en verzorger van de 2 kinderen van mijn partner. Ik ben erg sociaal en in het bezit van een warm groot hart. U vindt mij buiten tussen de kinderen of aan tafel om een spelletje met hen te doen. Een sterk karakter punt is mijn flexibiliteit en oplossend meedenken met de kinderen en hun ouders.

   

 


Pedagogisch medewerkers

Een team dat bestaat uit mannen en vrouwen, jong en oud(er), van creatief tot sportief en van geduldig tot rustgevend tot bruisend en humoristisch. Kortom een beetje van alles. 

 

Het team bestaat niet alleen uit pedagogisch medewerkers, maar ook uit groepshulpen ter assistentie van het groepswerk. Daarnaast werken er regelmatig een aantal stagiaires in een schooljaar bij onze organisatie. De ene wat langer dan de ander. 

 

 

 


   Cindy Crombaghs 

 

   Pedagogisch medewerker 

 

Ik ben Cindy, samen met mijn vriend Max en onze dochter Roos woon ik in Geleen. Bij ons in huis is het nooit stil, we dansen, zingen, spelen, knutselen en ravotten de hele dag door. 

Sinds 1 januari 2019 hoor ik bij het 'Aont hoes' team als pedagogisch medewerkster, waar ik erg trots op ben! Met kinderen werken vind ik echt het leukste dat er is. Naast mijn werkzaamheden bij de BSO geef ik ook nog danslessen voor alle leeftijden in Sint Geertruid. Naast spelen met jullie, dansen en mijn gezin vind ik het heerlijk om te koken en te bakken! Het liefst maak ik iets dat ik nog nooit eerder heb gemaakt. 

 

 

   Elise Willems

 

   Pedagogisch Medewerker 

 

Mijn naam is Elise Willems en ben geboren op 7 juli 2000. Ik woon in Maastricht samen met mijn vriend. Wat ik graag doe is fotografen. Ik vind ik het ook erg leuk om met vriendinnen of vriend op een terrasje te gaan zitten om wat te eten en te drinken. Het werken samen met dit team, deze kindjes en ook de ouders vind ik super leuk. Ik kan helemaal mezelf zijn en word elke dag weer vrolijk van de blije gezichten. Onderdeel uitmaken van de ontwikkeling van een kind vind ik erg leuk en bijzonder. Het maakt het bijzonder, omdat elk kind uniek is en een eigen ontwikkeling heeft. De kinderen stimuleren en ze nieuwe dingen aanleren die ze vervolgens na een tijdje ook kunnen, dat is bijzonder. Vooral om te zien hoe snel kinderen iets oppakken en hier haal ik mijn plezier uit! Een super toffe plek waar je kan zijn wie je bent en plezier kunt beleven in je werk, dat vind ik belangrijk en dat heb ik bij Aont hoes! 

 

 Dyonne Wolfs- Rompelberg

 

 

 Pedagogisch Medewerker 

 

 

Hallo allemaal, Mijn naam is Dyonne, getrouwd en woonachtig in Eijsden. Sommige kennen mij misschien al als mama van Fenne & Raf. Maar binnenkort mag ik zelf komen spelen met alle lieve kinderen van oan’t hoes. Ik ben begonnen bij Kids Home en van daaruit ben ik de thuiszorg in gegaan. Bij Envida heb ik 5 mooie jaren gehad. Daarna heb ik 2 jaren met veel plezier gewerkt bij ‘t Gruemelke. Ontzettend blij ben ik dat ik het team van oant’t hoes mag komen versterken. Voornamelijk zullen jullie mij zien in het kinderdagverblijf en af en toe bij de verschillende BSO locaties. Mochten jullie nog vragen hebben dan stel ze me gerust.   

 

 

 Roel Lemmens

 

 Pedagogisch medewerker 

 

Mijn naam is Roel Lemmens, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Groot-Genhout. Sinds de zomer van 2020 ben ik werkzaam bij Aont Hoes en dat bevalt mij super! Naast de BSO vind ik het ook super om bij het kinderdagverblijf te werken. Het allerleukste aan het werk is dat geen enkele dag hetzelfde is en dat ik iedere dag weer plezier maak met alle kinderen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrienden en mijn vriendin Juliëtte. Daarnaast drum ik al 12 jaar bij de fanfare in mijn dorp. Mijn werkdag is succesvol als de kinderen bij het ophaal-moment tegen papa of mama zeggen dat ze weer een leuke dag gehad hebben. Het enthousiasme van de kinderen en het gezellige team maakt elke werkdag een feestje!

 

   Henriette Creuwels 

 

   Groepshulp 

 

 Mijn naam is Henriette Creuwels. Als groepshulp maak ik nu ruim 5 jaar deel uit van Aont-hoes waar ik steeds weer opnieuw heel veel plezier aan beleef. Steffie als werkgever doet haar werk met hart en ziel wat ik ook bij mijn collega’s zie terug komen. Met trots zeg ik dan ook dat wij een betrokken team zijn met een groot hart voor de kindjes en niet geheel onbelangrijk zeker ook naar elkaar. Het fijne met kindjes werken is dat je er ontzettend veel voor terug krijgt. Enkele voorbeelden hiervan zijn voor mij: Dat je de kinderen een fijn gezellig en veilig gevoel kan bieden en dat in een soort van thuisomgeving. Dat ieder kind op zijn eigen manier uniek is. Ieder kind mag in zijn eigen tempo, met vallen en opstaan, stapsgewijs opgroeien en zich verder ontwikkelen tot zijn eigen persoontje. Na een dag samen gespeeld, geknutseld, gebakken, gedanst, gezongen, lekker buiten geravot of een kinderboerderijtje of speeltuintje bezocht te hebben zie ik die spontane eerlijke lieve gezichtjes en dat geeft zo een warme voldoening. De blijdschap, die lach, die knuffel, die high five en het vertrouwen dat je opgebouwd hebt, maakt je dag meer dan goed. Daar doe ik het voor!

 

 Chantal Warnier-van Kruchten 

 

 Administratief medewerker 

 

 

 

 

 

 Yvonne Hendriks 

 

 Administratief medewerker 

 

 

KDV 'aont hoes' , BSO 'ooch aont hoes'  , BSO 'ooch ien Misj', 'BSO ooch ien Eesjde': 

huiselijk, klein, betrokken, veel activiteiten, luisterend oor, workshops, uitstapjes, persoonlijk en gezellig