Wie zijn wij?

Steffie Theelen

Eigenaresse, Gastouder, Moeder, Grappig

 

Eigenaresse bij BSO ooch aont hoes, BSO ooch ien Misj en gastouder bij Gastouderopvang aont hoes. Naast mijn (kinder) EHBO diploma heb ik ook de volwaardige EHBO diploma gehaald.

Ik ben moeder van 3 dochters en verzorger van de 2 kinderen van mijn partner. Ik ben erg sociaal en in het bezit van een warm groot hart. U vindt mij buiten tussen de kinderen of aan tafel om een spelletje met hen te doen. Een sterk karakter punt is mijn flexibiliteit en oplossend meedenken met de kinderen en hun ouders.

   

 


Pedagogisch medewerkers

Een team dat bestaat uit mannen en vrouwen, jong en oud(er), van creatief tot sportief en van geduldig tot rustgevend tot bruisend en humoristisch. Kortom een beetje van alles. 

 

Het team bestaat niet alleen uit pedagogisch medewerkers, maar ook uit groepshulpen ter assistentie van het groepswerk. Daarnaast werken er regelmatig een aantal stagiaires in een schooljaar bij onze organisatie. De ene wat langer dan de ander. 

 

 

 


Jada Brennert

 

Pedagogisch medewerker  

 

Mijn naam is Jada Brennert en ik ben in september 2018 gestart als stagiaire Pedagogiek ´Aont Hoes´ en sinds mei 2019 werkzaam als pedagogisch medewerkster. Hiernaast volg ik een deeltijd opleiding tot Pedagogisch professional. Mijn levenslust haal ik uit reizen en mijn hobby´s zijn fotograferen (het liefst tijdens het reizen) en het uitoefenen van Jazz-Modern. In mijn vrije tijd onderneem ik graag iets leuks met vriendinnen. Het maakt ‘Aont Hoes’ bijzonder dat er veel mag en kan. Er wordt samen geknutseld, gebakken, buiten gespeeld, uitstapjes gemaakt, samen gelachen, samen gehuild, maar vooral….. kun je jezelf zijn. Het is fijn om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Het maakt mij trots dat er zoveel warmte en liefde is tussen de kinderen en pedagogisch medewerkers. 

 

 

Demi Roosenboom

 

Pedagogisch medewerker

Beleidsmedewerker & coach 

 

Mijn naam is Demi Roosenboom. Ik werk sinds september 2016 bij Aont hoes als pedagogisch medewerker en sinds januari 2020 tevens als beleidsmedewerker en coach. De meeste mensen omschrijven mij als een spontane, gekke, enthousiaste kwebbelkous. In mijn vrije tijd geniet ik ontzettend graag met vrienden van het bourgondische leventje. Ook word ik in september voor het eerst mama van een klein meisje. Verder ben ik een echte muziekliefhebber. Ik ga graag naar festivals, concerten en musicals. Bij de BSO vind ik het heerlijk om samen met de kinderen actief bezig te zijn en af en toe iets lekkers te bakken. Ik vind het heel belangrijk dat een kind zich welkom, gezien en gehoord voelt en zal er dus alles aan doen om het voor uw kind/eren een fijne dag te maken. Liefs Demi 

 

 

Dion Voorjans

 

Pedagogisch medewerker 

 

Mijn naam is Dion Voorjans en werk sinds september 2019 bij Steffie Aont hoes als pedagogisch medewerker. Naast het werken met kinderen volg ik nog de opleiding Pedagogiek. Waar ik zo ontzettend van geniet bij Aont Hoes is dat er zoveel kan en mag. Aont Hoes beschrijf ik als een plek waar je mag vallen en opstaan, een plek waar je als kind mag ontdekken met of zonder elkaar, een plek die omringd is met liefde, warmte en een huiselijke sfeer. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat ik net zo goed leer van kinderen, als dat wij kinderen iets willen meegeven. Ieder kind heeft zo zijn of haar eigen gedragingen en manier van stapjes zetten in de ontwikkeling, waar ik zo ontzettend van kan genieten. Samen met kinderen kunnen lachen, gek doen, lief voor elkaar zijn, maar ook even verdrietig mogen zijn samen, maakt dat er een prettige geborgenheid is. Het maakt het werk met kinderen mooi, om op deze manier met elkaar om te gaan! 

Cindy Crombaghs 

 

Pedagogisch medewerker 

 

Ik ben Cindy, samen met mijn vriend Max en onze dochter Roos woon ik in Geleen. Bij ons in huis is het nooit stil, we dansen, zingen, spelen, knutselen en ravotten de hele dag door. 

Sinds 1 januari 2019 hoor ik bij het 'Aont hoes' team als pedagogisch medewerkster, waar ik erg trots op ben! Met kinderen werken vind ik echt het leukste dat er is. Naast mijn werkzaamheden bij de BSO geef ik ook nog danslessen voor alle leeftijden in Sint Geertruid. Naast spelen met jullie, dansen en mijn gezin vind ik het heerlijk om te koken en te bakken! Het liefst maak ik iets dat ik nog nooit eerder heb gemaakt. 

Vera Sporken

 

Pedagogisch medewerker 

 

Ik ben Vera Sporken. Sinds september 2019 werk ik bij ‘aont hoes.’ Ik voel me hier erg thuis en vind het dan ook erg fijn om hier te werken! Ik ben 32 jaar oud en woon samen met mijn partner Frank, zoon Bas en dochter Roos in Berg en Terblijt. Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met onze kinderen, familie en vrienden. Verder ben ik een dierenvriend. We hebben thuis dan ook kippen, konijnen en een geit. Hier steken we ook genoeg tijd in! Lekker buiten zijn!

 

 

Judith Van Geenen 

 

Pedagogisch medewerker 

Elise Willems 

 

Pedagogisch medewerker 

Henriette Creuwels 

 

Groepshulp 

 

 

Mijn naam is Henriette Creuwels. Als groepshulp maak ik nu ruim 2,5 jaar deel uit van kinderopvang Aont-hoes waar ik steeds weer opnieuw heel veel plezier aan beleef. Steffie als werkgever doet haar werk met hart en ziel wat ik ook bij mijn collega’s zie terug komen. Met trots zeg ik dan ook dat wij een betrokken team zijn met een groot hart voor de kindjes en niet geheel onbelangrijk zeker ook naar elkaar. Het fijne met kindjes werken is dat je er ontzettend veel voor terug krijgt. Enkele voorbeelden hiervan zijn voor mij: Dat je de kinderen een fijn gezellig en veilig gevoel kan bieden en dat in een soort van thuisomgeving. Dat ieder kind op zijn eigen manier uniek is. Ieder kind mag in zijn eigen tempo, met vallen en opstaan, stapsgewijs opgroeien en zich verder ontwikkelen tot zijn eigen persoontje. Na een dag samen gespeeld, geknutseld, gebakken, gedanst, gezongen, lekker buiten geravot of een kinderboerderijtje of speeltuintje bezocht te hebben zie ik die spontane eerlijke lieve gezichtjes en dat geeft zo een warme voldoening. De blijdschap, die lach, die knuffel, die high five en het vertrouwen dat je opgebouwd hebt, maakt je dag meer dan goed. Daar doe ik het voor!

 

Toine Huijnen 

 

Groepshulp 

Gastouderopvang 'aont hoes' , BSO 'ooch aont hoes'  , BSO 'ooch ien Misj': 

huiselijk, klein, betrokken, veel activiteiten, luisterend oor, workshops, uitstapjes, persoonlijk en gezellig